Over Nico

Ik ben Nico van den Ham en ben geboren in Zeist in 1953. Ik woon in Amsterdam in een zeer kleine eenkamerwoning die ik huur van woningcorporatie Stadgenoot te amsterdam. Op zich bevalt dat prima, behalve dan dat de woning van Stadgenoot is.

Ik kan niet tegen onrecht, list en bedrog, machtsmisbruik enz. Dit als het mij zelf betreft, maar ook als anderen daar het slachtoffer van zijn. Datzelfde geldt in hoge mate als het om dieren gaat, omdat die de zwaksten zijn en helemaal niet voor zich zelf kunnen opkomen.

Ik heb deze site opgezet met als doel, anderen te waarschuwen voor de praktijken van woningcorporatie Stadgenoot. Maar ik heb deze site vooral opgezet, om voor mij zelf juridische hulp te vragen, want die heb ik heel hard nodig. Ook journalisten zijn welkom!

ONDERVINDINGJOURNALIST
Iedereen die journalistiek bedrijft, kan zich in Nederland en België Journalist noemen ongeacht voor welk medium hij of zij werkt.
Dat betekent dan, omdat ik op mijn site publiceer, dat ik ook journalist ben.

Maar wat voor een journalist ben ik dan? Een misdaadjournalist? Lees mijn berichten en het lijkt er wel wat op. een onderzoekjournalist?
Ik onderzoek wel eens wat ja, lees bijv. mijn bericht inzake de vele branden
>>> Wooncomplex Woningcorporatie Stadgenoot geteisterd door Brandstichtingen. Maar ik ga er niet op uit, om nieuws te vergaren.

Ik noem mij dan ook liever ONDERVINDINGJOURNALIST Ondervindingjournalist komt voor in de spellingscontrole van Microsoft Word 2007, maar is in geen enkel woordenboek te vinden en is dus wellicht geen goed Nederlands. Maar misschien komt dat nog eens.

In elk geval heb ik alles wat ik publiceer zelf meegemaakt, zelf ervaren, dus zelf ondervonden en daarom noem ik mij zelf ONDERVINDINGJOURNALIST. * Ik let daarbij heel goed op, dat alles wat ik publiceer ik ook echt heb ondervonden.* Dat ik het dus precies zo opschrijf, zo als het werkelijk is gebeurd en dat ik niets overdrijf. Ik publiceer uitsluitend datgene, wat te verifiëren is op de absolute waarheid.

* Mei 2013. Intussen publiceer ik ook andere berichten. Berichten die gaan over andere misstanden in deze zogenaamde rechtsstaat.

Advertenties